ÚJ REER Babysitter Nova Digital

Cikkszám: J636
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
REER Babysitter Nova Digital
ÚJ REER Babysitter Nova Digital
Cikkszám: J636
Raktáron  1 db
14 990 Ft

Termékellenőrzés miatt bontott doboz, új, hibátlan.

Megbízható kapcsolat gyermekével
A szülők számára gyermekeik biztonsága és jóléte a legfontosabb. Különösen akkor, ha lefekteti a babát, szeretne megbizonyosodni arról, hogy kis kedvence jól van. Mivel nem ülhet állandóan egy alvó babával, fontos a megbízható megfigyelés biztosítása.
A Nova Digital bébiszitterrel folyamatos kapcsolatban marad gyermekével, és folyamatosan értesülhet állapotáról.

Biztonságos kapcsolat tiszta hangzással az FHSS technológiának köszönhetően
A Nova gyermekmonitor a gyermek és a szülői egység optimálisan összehangolt kombinációjával őrzi az alvó gyermeket. Az FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) technológiának köszönhetően a zavartalan és kristálytiszta kapcsolat garantált.

Alacsony sugárzás és energiamegtakarítás az opcionális ECO módnak és a VOX funkciónak köszönhetően
Az intelligens hangaktiválásnak (VOX) köszönhetően az egységek csak akkor kapcsolódnak össze, ha a gyermek hangot ad ki. Ha gyermeke boldogan alszik, a bébiszitter automatikusan alvó üzemmódba kapcsol. Ezenkívül a babaegység manuálisan ECO módba kapcsolható. Ez csökkenti a készülék sugárzását, ha a bébiszitter alvó üzemmódban van. Ez a két termékjellemző nemcsak minimalizálja a gondozó energiafelhasználását, hanem jelentősen csökkenti a sugárzást is.

Kényelmes használat a mobil szülői egységnek köszönhetően
Az átgondolt részletek lehetővé teszik a bébiszitter különösen egyszerű használatát. Az övcsipesznek köszönhetően mindig van nálad bébiszitter - még ha szabadon mozogsz is a házban - mindig nagyon közel érzed magad kedvencedhez. A 450 m-es hatótávnak köszönhetően a bébiszitter nem csak rugalmasan elhelyezhető a házban, de akár teraszon, kertben stb. Ha túllépi a tartományt, a kapcsolat megsértéséről hatótávolság-riasztással értesítjük.

Különösen rugalmas az USB adapternek és két USB kábelnek köszönhetően
A szülői egység USB adapterrel és elemekkel is vezérelhető. A különálló USB-kábelnek köszönhetően azonban a bébiszitterek rugalmasan vezérelhetők szabványos USB-adapterekkel ellátott aljzat segítségével. Ha a babaegységet a hálózatról táplálja, megóvja Önt a készülék véletlen kikapcsolódásától, például az alacsony akkumulátorok miatt.

A zajszintjelzőnek köszönhetően biztonságosan használható
Annak érdekében, hogy ne maradjon le kis kedvence egyetlen tevékenységéről sem, még akkor sem, ha zajos környezetben tartózkodik, és csak rossz zajátvitelt hall, a zajszintjelző azonnal felgyullad, amint a szülői egység fogadja a jelet. A világító LED-ek megmutatják, hogy a gyerekszoba csak halk hangokat ad ki, vagy már hangosan sír. Ez a funkció más hasznos funkciókkal is rendelkezik. A LED sáv azonnal jelzi, ha a hatótávolság túllépi és a kapcsolat megszakad. Itt olvasható a szülői egység hangereje is. Szükség esetén a LED-ek segítségével is ellenőrizheti az akkumulátor állapotát.


Jellemzők:

FHSS technológia: hibatűrő és interferenciamentes
hatótávolsága akár 450 m
ECO mód: 0% sugárzás alvó üzemmódban
VOX funkció: intelligens automatikus bekapcsolás
optikai/akusztikus tartományszabályozás
állítható mikrofon érzékenység
optikai hangjelző